Iuliu Mureșan pregătește CFR-ul pentru un nou sezon. A făcut deja câteva transferuriCFR Cluj a început să își completeze lotul, formația din Gruia efectuând deja mai multe transferuri.

Președintele clubului, Iuliu Mureșan, a declarat, în cadrul unei emisiuni, că au adus un portar, trei fundași doi mijlocați și un atacant.

Astfel, formația din gruia i-a transferat pe Traian Marc, Lucian Goian, Dani Coelho, Vitor Bruno, Filipe Nascimento, Neluț Roșu și Cristian Lopez, iar Davin Petrucci și-a prelungit contractul cu echipa.

Avem doi jucători pentru fiecare post. Pe Marc l-am vrut încă din urmă cu doi ani, dar am reuşit de abia acum să-l transferăm. L-am adus pe Dani pe dreapta, l-am luat pe Goian, avem şi patru fundaşi centrali. Pe stânga îl avem pe Camora şi pe Bruno, un jucător portughez transferat de la Penafiel. Petrucci îşi prelungeşte contractul cu noi, Felipe Nascimento joacă mijlocaş central, are o viziunea foarte bună a jocului şi are doar 20 de ani. De asemenea, Neluţ Roşu s-a prezentat şi el la reunirea lotului. Bugetul pentru sezonul viitor este de 4 milioane de euro”, a spus Iuliu Mureşan La ProSport LIVE.

Comentarii Facebook