Iuliu Mureșan, nemulțumit de decizia TAS de a nu da înapoi CFR-ului punctele cu care a fost penalizată


Iuliu Mureșan se declară nemulțumit de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportic de la Lausanne de a respinge apelul formulat de CFR Cluj, privind penalizarea cu 6 puncte impusă de FRF anul trecut.

Președintele formației din Gruia este de părăre că decizia TAS este una injustă și că rezultatele jucătorilor ”au trecut în plan secund”.

În cursul acestei seri a fost comunicată părților decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ca urmare a apelului formulat în data de 12 iunie 2015 de către clubul nostru.

Decizia Comisiei de Apel pentru acordarea licenței cluburilor din cadrul FRF este menținută, astfel că apelul declarat de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj a fost respins.

Fără a comenta soluția pronunțată, considerăm că este o decizie injustă, întrucât prin aceasta este înfrânt principiul meritului sportiv, iar rezultatele obținute pe teren de către jucătorii echipei noastre au trecut în plan secund.”, a transmis Iuliu Mureșan.

Federația Română de Fotbal a penalizat CFR Cluj cu 6 puncte din cauza datoriilor financiare pe care clubul le ave față de jucători și față de terți.

Comentarii Facebook