Iuliu Muresan: Jorge Costa nu pleaca la Porto. Nici nu m-a intrebat daca ar putea pleca


Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a anuntat ca Jorge Costa nu pleaca la FC Porto nici daca va primi o oferta oficiala de la detinatoarea Europa League.

"Stiu ca Jorge Costa este simbolul lui FC Porto si ca va ajunge acolo ca antrenor, dar nu acum. El si-a adus familia la Cluj si mi-a dat asigurari ca nu va pleca. Nici nu m-a intrebat daca ar putea sa plece, vrea sa faca treaba aici. Nu i se potriveste deloc supranumele 'Animalul', pentru ca este un om foarte serios. In plus, provine din cea mai buna scoala de antrenori a momentului, cea portugheza", a spus Muresan la Sport.ro.

Presedintele CFR Cluj a mai afirmat ca este interesat de Eric de Oliveira.

"Mai vrem sa luam inca doi jucatori pana la finalul perioadei de transferuri, unul din tara si unul din afara. Nu pot sa va dau numele, dar cert este ca vor mai fi modificari la nivelul lotului dupa primul cantonament. Nu ne intereseaza Bornescu. Eric este un jucator interesant pentru noi, mai ales ca ne-a marcat doua goluri in campionat. Am incredere ca am facut transferuri potrivite pana acum", a incheiat Muresan.

 

Vezi si...

Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa, ar putea fi noul tehnician de la FC Porto

Comentarii Facebook