Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa, ar putea fi noul tehnician de la FC Porto

Presa portugheza vehiculeaza numele proaspatului antrenor al CFR Cluj ca posibil inlocuitor al lui Andre Villas Boas pe banca tehnica a echipei FC Porto.

 

Antrenorul Andre Villas Boas a anuntat, prin fax, clubul FC Porto ca renunta la contract si ca plateste clauza de reziliere de 15 milioane de euro. Potrivit presei sportive internationale, destinatia tehnicianului va fi, cel mai probabil, Chelsea.

 

Jorge Costa, actualul antrenor al CFR Cluj, este unul dintre tehnicienii vehiculati de presa ca posibili inlocuitori ai lui Andre Villas Boas. "Jose Peseiro, Jorge Costa sau Leonardo Jardim ar putea ajunge la FC Porto. Numele lui Jorge Costa este cel mai des citat - are contract cu CFR Cluj, dar il poate desface in orice moment - dar si cel al lui Jose Peseiro, tehnician fara angajament si pe placul oficialilor. De asemenea, Leonardo Jardim a fost foarte laudat de presedintele Pinto da Costa la inceputul acestui an", a scris A Bola.

 

Cu toate acestea, Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, spune ca a discutat cu Jorge Costa despre aceste zvonuri si ca noul tehnician al echipei clujene nu pleaca la FC Porto.

Comentarii Facebook