Iuliu Muresan: Il invit pe Gigi Becali sa ne inmaneze trofeul de CAMPIONI VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, i-a raspuns cu o aroganta lui Gigi Becali: "Il invit la Cluj sa ne inmaneze trofeul de campioni".

Intrebat despre afirmatia lui Gigi Becali, care a spus ca va veni la Cluj cu flori in ultima etapa, pentru ca Steaua va fi pe primul loc, Muresan i-a replicat si a spus ca: "Da, il astept sa ne dea buchetul de flori de campioni. Ii voi da posibilitatea sa ne inmaneze trofeul la Cluj. Cred ca toate echipele de pe primele cinci locuri sunt in carti pentru castigarea campionatului. Noi suntem in frunte si sper sa castigam", a spus Iuliu Muresan.

"Nu am avut noroc. Ce noroc sa fie cand castigi cu 2-0. Trebuie sa stii sa gestionezi o partida, trebuie sa ii lasi pe adversari sa joace, sa ii ajuti sa se desfaca si tu sa dai gol si sa ii intepi cand trebui, cum a facut Sougou si Kapetanos. Asta insemna valoare si sa ai jucatori care fac diferenta in loc. Posesia fara goluri si cu pase in spate, in lateral nu se puncteaza. La fotbal numai golurile fac puncte in clasament", a mai spus Iuliu Muresan.

 

Declaratia a fost facuta inainte de plecarea echipei la Bucuresti. CFR Cluj va intalni miercuri, 21 martie, de la ora 15.30 echipa Sportul Studentesc.

 

Muresan: Multi ne-au cantat prohodul dupa plecarea lui Weldon si Renan VIDEO

Iuliu Muresan: Sper sa batem Sportul! Noi stim cum sa actionam pe locul 1 VIDEO

Comentarii Facebook