Iuliu Mureșan îi provoacă pe suporterii U Cluj. De ce pune benzină pe foc?

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, ar trebui să dea dovadă de maturitate și să nu provoace suporterii U Cluj. El a făcut o declarație în care degroapă trecutul.

 

Întotdeauna într-un derby se egalizează valorile. Nu contează foarte mult forma de moment sau alte lucruri, sigur Universitatea va juca mai bine cu noi decât a făcut-o cu CS U Craiova. E un meci greu, dar nici nu mă gândesc să nu îl câștigăm. Vom lua măsuri pentru a ne asigura că nu vor exista incidente. Sunt niște reguli pe care trebuie să le respectăm. Din păcate, cei de la Universitatea, mă refer la suporteri, în ultimii ani nu au respectat regulile care spun că trebuie să stea în zona protejată destinată galeriei oaspete. Sunt singurii din țară care nu au stat acolo în ultimele partide și ne-au creat mari probleme. Ultima dată au făcut pagube de 15.000 de euro și au intrat în teren. Am plătit atunci 10.000 de lei amendă fără să fim vinovați. Vreau ca meciul să se joace doar pe teren”, a spus preşedintele Mureşan la emisiunea Fotbal Plus.

 

Suporterii U Cluj au vandalizat toaletele de la stadionul din Gruia le derby -ul din mai 2014, după ce favoriții lor au câștigat meciul cu marea rivală.

 

Între timp, lucrurile se calmaseră, iar pentru derby -ul din 29 septembrie suporterii Universității nu avea intenții belicoase.

 

Probabil, Iuliu Mureșan vrea să își motiveze echipa cu aceste declarații, mai ales că mulți dintre jucători nu cunosc rivalitatea dintre U Cluj și CFR Cluj și nu o înțeleg.

 

Meciul CFR Cluj - U Cluj! MĂSURI extreme de securitate împotriva huliganilor - FOTO

Comentarii Facebook