Miercuri 24 Aprilie

Iuliu Muresan: FC Vaslui va fi echipa cu care ne vom lupta mai multi ani pentru trofeele interne


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca FC Vaslui este o echipa care s-a intarit si, tocmai de aceea, va fi echipa cu care ardelenii se vor lupta de acum incolo multi ani pentru trofee.

"Vom avea parte de un meci greu in finala Cupei. FC Vaslui s-a intarit puternic in acest sezon. De fapt, va fi adversarul impotriva caruia vom lupta mai multi ani la rand pentru cele doua trofee interne", a afirmat Iuliu Muresan.

Muresan crede ca CFR Cluj poate fi avantajata de faptul ca dupa partida din campionat cu Ceahlaul a ramas sa se antreneze la Piatra Neamt.

"Noi consideram ca este un avantaj faptul ca am ramas la Piatra Neamt, sa pregatim meciul din finala Cupei Romaniei. Din acest motiv n-am facut cale intoarsa, spre Cluj, dupa meciul cu Ceahlaul. Si nici n-am plecat la Iasi, cum s-ar fi asteptat cei mai multi. La Piatra Neamt am fost mereu foarte bine primiti. De conducerea clubului, iar in oras toata lumea ne respecta. Ni s-au pus la dispozitie cele mai bune conditii, la stadion terenul central plus celelalte doua de pregatire. N-am vrut insa sa abuzam de terenul principal si am ramas sa ne pregatim doar pe terenul doi de iarba. Chiar ne-am simtit acasa, la Piatra Neamt", a mai afirmat Iuliu Muresan.

Presedintele CFR Cluj sustine ca trofeele castigate in ultimii ani obliga gruparea ardeleana sa castige in fiecare an eventul.

"E greu sa realizezi eventul in fiecare an, dar noi ne propunem asta. Pare banal ce spun, dar la baza a stat munca multa, plus o investitie masiva facuta in patru ani. Nu poti sa ai garantia unei echipe cu mari rezultate, in scurt timp, oricat de mult ai investi", a mai spus seful de la CFR Cluj

Meciul dintre CFR Cluj si FC Vaslui in finala Cupei Romaniei se va juca miercuri de la ora 21.00, la Iasi.

Comentarii Facebook