Iuliu Muresan: Echipele dau totul cu CFR Cluj, pentru ca joaca cu cea mai mare performera a ultimilor ani VIDEO


Presedintele Iuliu Muresan a declarat ca echipa sa are meciuri grele pentru ca toti vor sa invinga CFR -ul, gruparea cu cele mai mari performante din fotbalul romanesc in ultimii ani.

Muresan a spus ca CFR Cluj va juca la victorie in meciul de vineri, 9 martie, contra echipei Gaz Metan Medias. "Sper sa fie inca trei puncte. Ne dorim foarte mult. Cel mai important pentru noi este sa nu facem pasi gresiti si sa ne atingem obiectivele in fiecare partida. Trebuie sa castigam cele trei puncte si sa vedem ce fac ceilalti adversari, cu care luptam pentru titlu. Daca ei fac pasi gresiti e bine pentru noi, dar noi nu trebuie sa facem pasi gresiti", a spus presedintele CFR Cluj.

Despre faptul ca Dinamo, principala contracandidata la titlu a CFR -ului, joaca cu o etapa inainte cu echipa cu care urmeaza sa joace clujenii, Muresan a spus ca: "Nu e bine pentru ca atunci cand castiga Dinamo echipa care pierde joaca mai bine ca sa compenseze infrangerea din partida precedenta si noua ne este mai greu. Si daca nu ar fi asa, oricum toate echipele care joaca cu noi se concentreaza pentru ca joaca cu echipa care este cea mai mare performera a ultimelor ani in campionat si joaca cu noi ca si cum ar juca cu Steaua sau cu Dinamo. E normal sa se concentreze la maxim".

Meciul dintre Gaz Metan Medias si CFR Cluj se va disputa vineri, 9 martie, de la ora ora 21.30.

Comentarii Facebook