Iuliu Muresan: Daca pierdem cu Timisoara, ne luptam la locul doi! - VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca echipa trebuie sa castige neaparat meciul cu Timisoara, victorie vitala in lupta pentru castigarea campionatului.

"Nu ne-am resemnat pentru ca daca urmatoarele patru partide le castigam, noi asa judecam pentru ca sunt mai optimisti din fire, atunci situatia este neschimbata.

Daca pierdem cu Timisoara sigur nu mai sunt optimist vis-a-vis de titlu, dar optimist ramana oricum. Sigur ca daca reusim sa batem Timisoara locul doi devine o realitate fara probleme
", a declarat Iuliu Muresan.

Presedintele CFR Cluj a precizat ca Timisoara are un lot puternic si va veni la Cluj cu gandul de a castiga.

"Timisoara este o echipa puternica si va veni clar cu gandul sa castige sau sa nu piarda, dar probabil sa castige. E o echipa care este cu un lot bine echilibrat, dar spun inca o data ca nu ne e frica de Timisoara si beneficiind de terenul propriu de public speram sa castigam", a completat Muresan.

El a mai spus ca De Zerbi si Gabi Muresan nu vor juca pentru ca sunt accidentati, dar ca are cine sa ii inlocuiasca. "Avem solutii si nu sunt ingrijorat. Nu ma ingrijoreaza atacul pentru ca va juca Cristi Bud titular, am dezvaluit asta si sper sa nu se supere Alin Minteuan", a incheiat Iuliu Muresan.

Comentarii Facebook