Iuliu Mureșan, concediat de patronul CFR Cluj. ”Doctorul” și-a sunat furios secretara

 

Iuliu Mureșan este la cuțite cu patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, și ar fi fost demis. 

 

Mureşan a căzut victima patronului, care şi-a dat seama că a greşit în vară, când l-a preferat pe acesta în dauna trioului Copilu-Mara-Bilaşco, scrie Digi Sport.

 

Iuliu Mureșan e atât de supărat după discuţia purtată cu Varga încât, potrivit reporterilor Digi Sport, şi-a sunat secretara şi i-a cerut acesteia să îi împacheteze lucrurile pentru că nu vrea să mai calce pe la stadion.

 

Postul de președinte al clubului va fi al lui Marius Copilu, dacă va dori să se întoarcă la CFR Cluj. 

 

Amatorism! Sunt diletanţi. Astăzi, înainte de un joc aşa de important, să se întâmple aşa ceva", a fost remarca Ilie Dumitrescu, față de noul scandal de la Cluj.

 

După plecarea de la Cluj a lui Dan Petrescu, în vară pe banca tehnică a aterizat Iordănescu Jr, ideea aparținând cuplului Bogdan Mara / Marian Copilu, care au lucrat bine și în sezonul trecut. 

 

Iuliu Mureșan a profitat atunci de câteva rezultate slabe ale lui Iordănescu Jr. și a reușit să îl atragă de partea lui pe patronul Neluțu Varga, care a mers pe mâna lui Mureșan și a schimbat antrenorul cu Toni Conceicao, fără ca rezultatele să fie cele dorite. Clujenii au fost umiliți de Dudelange, o echipă de semi-amatori, care a reușit să îi elimine din Europa League. 

 

A mai plecat Marian Copilu şi Bogdan Mara. Marius Bilaşco va rămâne, dacă vrea el. A fost o decizie a Consiliului de Administraţie, pe care nu vreau o dezvolt. Le mulţumesc, am colaborat foarte bine cu ei, din punctul meu de vedere au fost OK, dar s-au luat nişte decizii pe anumite criterii, pe care nu pot să le dezvolt. Consider că mai am puterea să lucrez. Nu e vorba de puteri depline, experienţa pe care am acumulat-o îmi va prinde bine, indiferent cine e numărul 1 sau numărul 2. Clubul o să mai câştige trofee, o să mai fim campioni. Persoanele se mai pot schimba, dar important este să rămână aceeaşi mentalitate. Nu e nevoie să vină alţii. După părerea mea oricum eram prea mulţi şi asta era o problemă”, a spus Mureşan după ce a scăpat de Bogdan Mara / Marian Copilu.

Comentarii Facebook