Iti place squash? Acum platesti 50 lei in loc de 100 lei pentru o ora de squash! Bonus: 25% reducere la urmatoarea vizita! (P)

Deal-ul Reddeal de astazi este oferit de Squash Club Cluj-Napoca  si include - acces timp de 1 ora in sala de squash si rachetele, mingile si apa, din partea casei.

 

Bonus: 25% reducere la urmatoarea sedinta!

 

Squash-ul, candva considerat un sport al elitelor din pricina imaginii promovata in filme, este un mijloc ideal pentru combaterea sedentarismului si a obezitatii, pentru mentinerea unei greutati normale. Un sport perfect pentru tonifierea musculara, imbunatatirea refelexelor si cel mai important, remediul perfect pentru stres.


Arderile de calorii sunt foarte puternice in acest sport, intr-o ora poti scapa chiar si de un kilogram. Practic solicita aproape fiecare muschi al corpului. Potrivit specialistilor intr-o ora practicand acest sport la nivel avansat se ard cca. 1200 de calorii, iar alergand in acelasi interval pe banda scapi doar de 300 de calorii.

 

Squash Club Cluj-Napoca va asteapta in fiecare zi intre orele 7:00 si 23:00 cu rachetele, mingile si apa din partea casei!

Reducerea o gasiti pe www.reddeal.ro.

Comentarii Facebook