Își merită renumele de „rebela tenisului românesc”! Îmbrăcată cu o rochie albă în zăpadă, spre deliciul fanilor - FOTO


Andreea Prisăcariu (21 de ani, numărul 339 WTA) nu se dezminte. Sportiva a demonstrat o dată în plus de ce este supranumită „rebela tenisului românesc”.

După ce de Crăciun le-a transmis un mesaj inedit fanilor, în apropierea Revelionului, Andreea Prisăcariu le-a făcut cadou neobișnuit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale. Jucătoarea de tenis s-a fotografiat îmbrăcată sumar în zăpadă, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

De aceea i se spune „rebela tenisului românesc”. Andreea Prisăcariu, într-o rochie scurtă, în plină iarnă: „Albă ca Zăpada”

Prisăcariu a postat imaginea pe contul său de Instagram, iar o pagină de Twitter care preia fotografiile jucătoarelor de tenis din toată lumea a redistribuit-o cu mesajul: „Albă ca Zăpada”, stârnind o avalanșă de elogii la adresa româncei.

io.jpg

Andreea, frumoasa regină a zăpezii”, „Ești frumoasă în orice culoare” sau „Ești perfectă” au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor Andreei Prisăcariu.

Poreclită „rebela tenisului românesc” datorită stilului nonconformist afișat atât pe teren, cât și în afara lui, Andreea Prisăcariu are nu mai puțin de 22 de tatuaje, ultimul făcut recent. A 339-a jucătoare a lumii a dezvăluit că fiecare desen de pe pielea sa are o semnificație, niciunul nefiind la întâmplare.

Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica ea, acum câteva luni.

Totodată, jucătoarea născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o „mireasă tatuată”. „N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a mai spus Andreea Prisăcariu.


Comentarii Facebook