Iordănescu, OUT de pe bancă pentru derby-ul cu FCSB. Comisia de Disciplină a făcut anunțul. Pedeapsă dură și pentru Andrei Cristea


Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal s-a decis în cazul lui Iordănescu și Andrei Cristea.

Eliminat la meciul dintre UTA-CFR Cluj, încheiat 0-1, după ce l-a jignit pe asistentul care a refuzat un corner campioanei, Edward Iordănescu a fost suspendat pentru două etape și amendat cu 360 de lei. Astfel, va rata meciul cu FCSB din returul sezonului regulat de peste două etape.

AFC UTA Arda vs. FC CFR 1907 Cluj - Eliminare - În baza art. 53 din RD, se sancționează antrenorul Edward Iordănescu cu două etape de suspendare și o penalitate sportivă de 360 lei”, se arată într-un comunicat.

De cealaltă parte, Comisia de Disciplină a decis o sancțiune mult mai dură pentru Andrei Cristea. Antrenorul-jucător de la Poli Iași a fost suspendat trei etape după scandalul cu arbitrul Radu Petrescu, căruia i-a adresat cuvinte extrem de dure. Mai mult, Cristea a fost și amendat cu 8.000 de lei.

AC SM Politehnica Iași vs. FC Voluntari - Eliminare - În baza art. 52.1.a din RD, se sancționează antrenorul jucător Andrei Cristea cu trei etape de suspendare și o penalitate sportivă de 8.000 lei”, se arată în comunicatul postat pe Ipf.ro




Comentarii Facebook