Sambata 10 Aprilie

Iordănescu a vorbit despre șansele la titlu: „Va fi un dezavantaj pentru CFR Cluj”


Edi Iordănescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a vorbit miercuri dimineață despre șansele formației sale la câștigarea unui nou titlu în Liga 1.

Tehnicianul consideră că echipa din Gruia este a treia favorită la titlu, după FCSB și CS Universitatea Craiova. În acest moment, FCSB și CFR Cluj se află la egalitate în Liga 1, dar roș-albaștri ocupă prima poziție datorită golaverajului superior. Formația antrenată de Marinous Ouzounidis se află pe locul 3, la 7 puncte distanță de cele două contracandidate.

Iordănescu: „Va fi un dezavantaj pentru CFR Cluj”

Eu am spus cu subiect și predicat că suntem a treia favorită. Așa arăta clasamentul când am venit. Am tot respectul pentru oamenii care au lucrat aici, în frunte cu Dan Petrescu. Am recuperat terenul față de Craiova, ne-am consolidat un avantaj temporar, dar urmează un program dificil. Va fi un dezavantaj pentru noi pentru că avem două meciuri foarte grele cu FCSB și Craiova, în deplasare, chiar dacă partidele nu se dispută cu spectatori. Eu zic că va fi o luptă la baionetă până la final, iar asta va fi interesant pentru suporteri și pentru media. Cred că a, transmis un mesaj că suntem în continuare în lupta pentru titlu.

Când am venit la CFR, am auzit foarte multe voci, inclusiv din presă, care au calitatea să analizeze, și spuneau că CFR nu va câștiga un nou campionat în acest sezon.

Spuneau că este un final de ciclu și că nu avem capacitatea să rămânem în lupta pentru titlu. Am transmis un mesaj, că ne-am repoziționat rapid și am reintrat în lupta pentru câștigarea campionatului. Nu pot să zic a câta favorită suntem. Când am venit, eram la 6 puncte de FCSB și 4 puncte de Craiova. Când am avut meciul cu FCSB, veneam la trei zile după meciul de la Berna ( meci pierdut de CFR Cluj cu 2-1), iar dacă au fi câștigat se distanțau la nouă puncte”, a declarat Iordănescu la GSP Live.


Comentarii Facebook