Ionut Badea: Pentru noi, campionatul incepe acum. Ne asteapta meciuri grele


Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, a declarat ca, pentru "studenti", campionatul incepe abia acum, cand urmeaza cateva partide dificile.

"Din punctul meu de vedere, pot sa spun ca pentru noi campionatul incepe acum. Ne asteapta o serie de partide foarte dificile, contra unor adversari puternici care pot sa ne dea un eventual potential pentru obiectivele care ni le-am propus. Daca vom stii sa reusim sa trecem cu bine peste aceste partide, avem sanse mari sa ne atingem obiectivul.

De obicei, derbiurile au particularitatea lor, in sensul ca valorile se egalizeaza. Conteaza foarte mult modul de abordare. Sunt convins ca va iesi o partida incrancenata, spectaculoasa, cu doua echipe care lucreaza, care au demonstrat ceva in acest campionat pana acum. CFR are in componenta jucatori importanti, luati individual, de asemenea, antrenorul este unul bun, un antrenor care usor-usor se adapteaza la conditiile din Romania. Pentru ca nu e usor sa vii dintr-o tara straina, sa implementezi o filosofie proprie si asa mai departe. A demonstrat ca este un antrenor bun prin riscul pe care si l-a asumat la partida cu Brasov, schimband sistemul 3-3-4, apoi revenind la 4-3-3 in momentul in care a preluat conducerea. Asadar, nu ne va astepta o partida usoara, dar asa cum va spuneam, derbiurile au particularitatea lor, care presupune aceasta egalizare a valorilor. Cat despre noi, pot sa spun ca, intr-adevar, stam mai bine ca grup, ca entuziasm, ca forta de joc, ca unitate, chiar daca, sa spunem, CFR-ul are o structura mai buna luata individual", a declarat Ionut Badea.

Tehnicianul spera ca in tribune sa fie spectacol, afirmand ca este convins ca "multi dintre suporterii nostri vor fi prezenti si meciul acesta este, cu siguranta, unul pe care jucatorii il vor juca pentru ei. Pentru noi, suporterii nostri sunt foarte importanti, sunt o parte componenta a obiectivelor pe care ni le-am propus si ne bazam pe asta. Faptul ca au ajuns sa doneze sange pentru a veni la meci e un gest mai mult decat laudabil, e un gest care ridica media de moralitate a Clujului".

Comentarii Facebook