Miercuri 24 Aprilie

Ionut Badea, noul antrenor al U Cluj: Obiectivul echipei este un loc in Cupele Europene


Noul antrenor al U Cluj, Ionut Badea, a declarat, dupa prima sedinta de pregatire pe care a condus-o de cand a preluat echipa, ca obiectivul sau este un loc in Cupele Europene.

"Jucatorii au raspuns bine, au o mare dorinta de a lucra, iar asta e un lucru imbucurator. Nu pot sa intru in termenii evaluarii pe care am facut-o pentru a nu crea polemici vizavi de ceea ce s-a facut pana acum. Au fost anumite contacte de mai multa vreme, avand in vedere ca eu eram liber de contract. O decizie finala am luat abia saptamana trecuta", a declarat Badea.

Antrenorul a spus ca in acest sezon tinteste locurile 8-12, dar in stagiunea urmatoare ar vrea ca echipa sa obtina un loc in cupele europene.

"Obiectivul echipei este ocuparea unei pozitii intre 8 si 12, dar obiectivul meu personal este acela de a castiga o cupa europeana cu o echipa romaneasca. Proiectul Universitatii este grandios. Anul viitor vrem calificarea intr-o cupa europeana. Stadionul e un motiv in plus pentru care am ales U Cluj. E o echipa extrem de iubita aici in Ardeal si asta nu te poate indemna decat la performanta. in baza caracteristicilor jucatorilor, obiectivul e realizabil", a declarat noul tehnician.

Ionut Badea a preluat U Cluj dupa ce Marian Pana si-a dat demisia in 8 noiembrie. El a antrenat ultima data echipa Pandurii Targu Jiu, dar a fost demis pentru ca nu a avut rezultate.

Comentarii Facebook