Ionut Badea, dezamagit de egalul cu Concordia Chiajna: Am avut in mana partida!


Tehnicianul U Cluj, Ionut Badea, a declarat ca egalul cu formatia Concordia Chiajna este nedrept pentru ca "sepcile rosii" au avut partida in mana.

"A fost o partida presarata cu multe oportunitati de a marca. Am suferit la acest capitol, legat de atentie, contra unei echipe care nu a pus foarte multe probleme. Chiar daca sunt pe ultimul loc, ei au incercat sa joace de fiecare data. Daca golul doi ar fi venit lucrurile stateau cu totul altfel. Acea cursa de urmarire a desprinderii nu a fost asa cum ne-am asteptat, nereusind sa marcam golul doi. Am luat golul intr-un moment de oboseala si lipsa de atentie.

Am avut in mana partida, dar s-a transformat intr-un egal care nu ajuta pe nimeni. Era un joc pe care trebuia sa-l castigam. Nu consider ca e periclitat obiectivul. Este o concurenta pe fiecare rol, e posibil ca titularii de azi sa fie in tribuna maine si invers. Fiecare jucator trebuie sa accepte aceasta posibilitate. E o concurenta loiala intre ei. E important ca fiecare jucator sa dea maximum", a declarat Ionut Badea, citat de prosport.ro.

U Cluj - Concirdia Chiajna s-a terminat la egalitate, 1-1. Scorul a fost deschis de Claudiu Niculescu si Alexandru Baltoi a egalat in minutul 83.

 

Vezi si...

U Cluj a cedat 2 puncte de aur in meciul cu Concordia Chiajna REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook