Ioan Ovidiu Sabău nu se teme de duelul cu Farul Constanța: „Nu se pune problema să fim timizi, și eu am jucători de calitate”


Ioan Ovidiu Sabău nu se teme de duelul cu Gică Hagi! Universitatea Cluj va întâlni sâmbătă, 21 octombrie, echipa Farul Constanța. 

Neluțu Sabău spune că nu are motive să se teamă de Farul pentru că dispune și el de jucători de valoare.

„O echipă bine antrenată de Hagi, cu niște principii de joc, destul de omogenă și jucători care dacă sunt lăsați și au spații e greu să îi blochezi, mai ales că îl au și pe Budescu, acel jucător care în unele momente poate să inventeze un șut o pasă, un jucător care are calitate pentru campionatul nostru. Este clar că nu va fi ușor, dar în același timp sunt conștient că și eu am jucători de calitate, jucători foarte valoroși. Iar la astfel de jocuri nu se pune problema să fim timizi”, a declarat Sabău, la conferința de presă premergătoare meciului.

„Va trebui noi să arătăm foarte bine și din punct de vedere fizic, să înțelegem și să respectăm ce am antrenat din punct de vedere tactic. Vom stabili noi detalii mâine și înainte de joc cum considerăm că este bine să abordăm un astfel de joc, cu un pressing sus, mai retras. Ne gândim să vedem ce ni se potrivește. Dar ce cred că e foarte important ce trebuie să caracterizeze această echipă este ca la ora jocului să ajungem la o formă sportivă bună. Jucătorii care pot să facă diferența să fie într-o formă sportivă bună, inspirați în a lua decizii, mai ales când ne apropiem de careul advers. Să nu mergem să fim o echipă timidă. Să avem curaj să jucăm și să câștigăm ceva și de la acest joc”, a mai precizat Sabău. 

Comentarii Facebook