Ioan Ovidiu Sabău i-a criticat pe jucători după Sepsi - U Cluj 0-0: ”Nu știa unde e poarta”


Antrenorul U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, și-a criticat elevii după meciul sab cu Sepsi. Ioan Ovidiu Sabău l-a criticat pe Popa pentru că a ratat nepermis.

Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut și o situație cu Popa, destul de bine prima repriză. A doua repriză a fost modestă. 

(n.r. despre ratarea lui Daniel Popa) El fiind obosit, cred că nu știa unde e poarta. Portarul era în afara cadrului porții, poarta era goală. Da, mingea fuge un pic. 

Neluțu Sabău a mai susținut și faptul că egalul a fost foarte important pentru clujeni în lupta pentru play-off. Pentru următoarele meciuri, antrenorul “Șepcilor roșii” vrea să găsească o soluție prin care elevii săi să nu mai fie la fel de obosiți în finalul partidei.

E un punct important, e un punct mare pentru noi. Știam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei știu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepții.

Sigur, încercăm să găsim soluții, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu șanse mari. Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin. 

Trebuie să câștigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoșani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniți, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

U Cluj va întâlni în ultimele trei meciuri din sezonul regular pe Farul Constanța și FC Botoșani, pe teren propriu, iar în deplasare va merge la FC Voluntari.

U Cluj are 35 de puncte și este la 2 puncte de locul 6, poziție care duce în play-off.

Comentarii Facebook