Ioan Ovidiu Sabău: Cred că Mirel Rădoi era demis de Federație, dacă nu câștiga cu Armenia. Probabil negociau cu alt antrenor


Fosta glorie a fotbalului clujean, Ioan Ovidiu Sabău, crede că anunțul făcut de Mirel Rădoi de a pleca de la echipa Națională are la bază un conflict cu cei din Federația Română de Fotbal (FRF).

Și pe mine m-a surprins că pleacă de la Națională, dar probabil că el a simțit că cei din Federație nu îl mai vor și nu mai au încredere în el. Trebuie să fii foarte supărat pe unii oameni din Federație ca să faci așa ceva. Eu cred că este o ruptură mare.

Dacă avea o relație normală, se puneau de acord și spuneau la final că nu mai continuă. Așa ar fi fost corect și normal. 

Eu cred că dacă nu câștiga cu Armenia, l-ar fi demis. Văzând descătușarea lui după acest rezultat, cred că dacă nu ar fi câștigat ar fi renunțat la serviciile lui ca antrenor”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Digi Sport.

Antrenorul crede că este posibil ca Mirel Rădoi să fi aflat că FRF negociază cu alt antrenor. ”Probabil a aflat că negociază pe la spate cu alt antrenor. În față spun că ești susținut și apoi afli că ei vorbesc cu alți oameni. E lipsit de experiență Mirel Rădoi. Nu a știut ce să facă. Mirel i-a dat și peste cap cu rezultatele avute în ultima vreme”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău. 

Comentarii Facebook