Ioan Andone nu mai vrea la FRF: ”Sunt antrenor. Nu voi candida”



În ciuda faptului că era unul dintre contracandidații principali ai lui Gică Popescu, Ioan Andone a anunțat că nu mai vrea să candideze la șefia FRF, preferând să rămână doar antrenor.

"Decizia am luat-o în cursul acestei săptămîni, m-am consultat și cu familia, cu diferiți oameni. Sunt antrenor. Nu voi candida, asta este clar. Din mai multe motive. Sută la sută nu voi candida. Voi rămâne să antrenez. Nu vreau ca peste 3-4 ani să nu reușesc la federație și să mă apuc iar de antrenorat. Tot ce am realizat ca jucător… Nu am fost talentat, am fost un tip care a muncit zi de zi, oră de oră, secundă de secundă. Așa am fost și ca antrenor. Nu am fost un geniu. Echipele pe care le-am antrenat au fost serioase, care au muncit", a declarat Ioan Andone la Dolce Sport.

Andone îl vede în continuare ca favorit în lupta pentru funcția de președinte al FRF pe Gică Popescu.

"Favorit rămîne Gică Popescu. Este un tip care știe ce vrea. Nu întâmplător a ajuns căpitan la Barcelona. Ar ajuta foarte mult fotbalul românesc, dacă ar ajunge președinte. Marcel Pușcaș, ca jucător, a fost bun, a evoluat și la echipa națională, a fost președinte. Burleanu are un proiect, are fotbalul în sală. Vasile Avram? Un bun manager. Mi se pare un adversar redutabil. Dacă nu avea acea problemă, când a fost închis, câștiga multe voturi”, a încheiat Ioan Andone.

Comentarii Facebook