Ioan Andone, incita spiritele: A fost penalty clar. Muresan a fost lovit, iar Cadu trebuia sa primeasca galben VIDEO


Ioan Andone, tehnicianul echipei CFR Cluj, a spus ca Gabi Muresan a fost accidentat in careul U Cluj si ca penalty -ul acordat de Alexandru Tudor a fost perfect legal.

"A fost penalty clar. Intrebati-l pe Muresan care lovea mingea si se vede clar cum lovea mingea. Astfel de ce sa cada Muresan din picioare. Muresan si simuleaza la cat e de mare! Tudor era aproape si a vazut. El raspunde de asta", a spus Andone.

In legatura cu gestul lui Bornescu, care a fugit dupa Cadu pentru a-l pune la punct, antrenorul a spus ca: "Exista comisie de disciplina. Sunt convins ca se vor lua masuri impotriva lui. Nu-i face cinste ceea ce a facut. Nu cred ca l-a invatat vreun antrenor sa faca asa ceva. Datoria lui este sa stea in poarta si sa nu primeasca gol. El a facut o greseala si a primit gol.

Cred ca regulamentar, Cadu trebuia sa primeasca numai galben. Tudor a spus ca a vrut sa ii dea un galben si dupa aceea sa ii mai dea un galben, pentru ca a crezut ca a participat la imbranceli. Cadu si-a vazut de treaba lui. Regulamentar trebuia sa primeasca numai galben.

Nu am mai trecut prin asa. Prima mea legitimare a fost in 1975 si asa ceva nu am mai vazut. Eu as fi vrut sa se dispute meciul, pentru ca nu aveau cum sa ne bata. Le-am demonstrat in 27 de minute ca suntem mai buni. Au trecut prin careul nostru cu o singura centrare in 27 de minute", a mai spus Ioan Andone.

 

Ioan Andone il apara pe Cadu: "Nu a facut gesturi obscene. A fost onorabil. Cu Grozav si Morar, U Cluj nu ne dadea gol" VIDEO

Comentarii Facebook