Ioan Andone a dezvăluit MAFIA de la CFR Cluj, care l-a ”lucrat”

 

Ioan Andone a vorbit despre duțmănia cu Iuliu Mureșan, care i-a venit de hac și l-a determinat să plece pe ușa din spate de la CFR Cluj.

 

Când ştii că cineva în spate nu te place, ce să faci? Pleci! Problemele sunt din primul meu mandat la Cluj. Nici eu nu-l plac, dar am lucrat cu el. Eu ştiu mult fotbal, el nu ştie fotbal. Îşi face munca bine, ce îi dă Paszkany de făcut. Dacă aveam rezultate, nimeni nu putea să-mi facă nimic.

 

Noi ne vedeam, că nu aveam cum să nu ne vedem, dar nu ne făcea plăcere nici unuia dintre noi. La jucători n-am nici un dubiu că m-ar fi lucrat. Eu m-am dus la Paszkany şi i-am spus că nu se poate lucra aşa. Şi mi-a spus: Bine, care sunt condiţiile?”, a dezvăluit Ioan Andone la Dolce Sport motivul plecării de la CFR Cluj, în 24 octombrie 2012, după ce a obținut 4 puncte în Champions League.

 

Antrenorul a vorbit și de problemele pe care le-a găsit la CFR Cluj. ”Deşi erau mulţi portughezi, Bastos a fost respins de grup, a fost respins de tribună. În vară l-am văzut schimbat şi l-am chemat la mine, am stat de vorbă cu el, l-am întrebat dacă vrea să plece în Arabia Saudită şi mi-a zis că vrea să joace la CFR, şi am început să-l bag în amicale. Până la urmă i-am găsit poziţia pe care joacă cel mai bine, în spatele vârfului. 

 

Se vorbea numai portugheză, le vorbea antrenorul şi uneori nu se mai traducea. Erau 15 inşi care vorbeau portugheză, ce mai contau 6-7 inşi? Când am ajuns eu, am spus clar: aici se vorbeşte româneşte, că jucătorii înţeleg. Dacă era unul mai nou, îi traducea Cadu”, a mai spus Andone.

 

Cu toate acestea, fostul antrenor al CFR-ului îl laudă pe Arpad Paszkany. ”Puţini preşedinţi şi finanţatori am văzut să aibă discursul lui Paszkany. E printre puţinii patroni care ştiu să vorbească cu fotbaliştii. Venea la hotel, la şedinţa tehnică, vorbea cinci minute, îi motiva extraordinar. Borcea ştie fotbal, el nu prea vorbea cu jucătorii, el venea cu caşcavalul!”, a precizat antrenorul.

Comentarii Facebook