Duminica 28 Aprilie

Investiție de 12 milioane de euro a celor de la CFR Cluj. Proiectul grandios gândit de șefii campioanei


Șefii campioanei CFR Cluj au pus la punct un plan interesant prin care doresc să asigure viitorul clubului.

Gică Hagi a pus la Ovidiu acum mai bine de un deceniu fundația unei academii care s-a dovedit extrem de profitabilă, în timp ce Gigi Becali a construit în apropierea Bucureștiului, la Berceni, un centru modern pentru juniorii de la FCSB. Proiectele celor doi oameni din Liga 1 i-au ambiționat pe șefii din Gruia.

CFR Cluj își face academie de fotbal

Oamenii cu putere de decizie ai formației din Gruia preiau modelul rivalilor din Liga 1, dar mai ales al marilor grupări din străinătate și și-au configurat o strategie generatoare de posibile rezultate pe plan sportiv, dar și de profit financiar. Într-o perioadă în care Guvernul Ungariei investește în sportul din România, CFR vine cu un proiect grandios. 

Astfel, patronul Neluțu Varga și colaboratorii săi au cumpărat deja un teren de 12 hectare pe care vor consolida o academie de fotbal concepută la standarde înalte, scrie ProSport.

Investiția se ridică la 12 milioane euro potrivit sursei mai sus menționate și va beneficia de terenuri de antrenament, centru de cazare și spații moderne de refacere pentru sportivi.

Va fi cea mai mare academie din Europa de est”, a mărturisit pentru sursa citată un apropiat al conducerii trupei ardelene.

CFR Cluj a învins ieri pe FC Botoșani, scor 2-0 în etapa a patra a play-off-ului, și se află pe primul loc al Ligii 1. 


Comentarii Facebook