Emil Boc spune că nu va ”prostitua” U Cluj: L-am reînviat de pe patul de moarte. Orice investitor serios, poate discuta cu noi


Primarul Emil Boc a spus că este dispus să discute cu investitori privați serioși, dar că nu este de acord cu ”prostituarea” acestui club cu orice preț. 

Drumul spre Liga 1 nu se negociază. Eu sper ca echipa să îl realizeze. Până atunci, Primăria Cluj-Napoca va asigura susținerea financiară. Noi nu vom spune nu susținerii U Cluj. Dacă vor fi investitori privați interesați, noi, cu Universitățile clujene, vom sta la masă, dar nu vom prostitua acest club, pentru a-l putea pune din nou pe făraș așa cum a fost acum câțiva ani, buni. L-am reînviat de pe patul de moarte. Oricine este serios, poate discuta cu noi și cu universitățile clujene, dar între timp, acest proiect, trebuie să meargă curat și frumos înainte, așa cum l-am creat din cenușă, așa cum a fost acum o sută de ani. Dacă sunt investitori privați serioși, evident că vom avea căi publice, transparente, de comunicare”, a spus primarul Emil Boc, la Napoca FM (minutul 28:30). 

U Cluj a ratat intrarea în play-off și orice șansă se a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon. Echipa a rămas și fără președintele Radu Constantea, a cătui mandat a expirat, și a fos preluat de alți oameni impuși de Primăria Cluj-Napoca și universități.

Boc nu este de acord ca CFR Cluj să primească bani publici: U Cluj e produsul Clujului

Comentarii Facebook