Vineri 9 Decembrie

Incidente între suporteri înainte de meciul dintre naționala României și Bosnia și Herțegovina. Cum au acționat jandarmii pentru a calma spiritele


Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis luni, 26 septembrie, un comunicat prin care a informat că înainte de meciul internațional dintre România și Bosnia Herțegovina, un grup de suporteri români a încercat să provoace suporterii echipei adverse.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări. La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depășit cordonul de stewarzi și a migrat către galeria oaspeților, cu scopul de a iniția confruntări violente”, declară reprezentanții Direcției Generale de Jandarmi din municipiul București printr-un comunicat. 

Autoritățile au reușit să calmeze spiritele la timp 

În acest context, jandarmii au acționat pentru dispersarea suporterilor violenți și păstrarea unei distanțe de siguranță între cele două grupuri. Menționăm faptul că, pe timpul intervenției nicio persoană nu a fost rănită și, punctual, acolo unde situația a impus, au fost folosite materialele din dotarea forțelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine și siguranță publică”, se mai arată în comunicatul autorităților, potrivit Mediafax. 


Comentarii Facebook