Incidente grave la derby-ul Clujului. Arbitrul Radu Petrescu, desființat după U Cluj – CFR, 1-2: „Du-te acasă, n-ai ce căuta aici!”


„U” Cluj și CFR Cluj s-au înfruntat duminică seara și în campionat, după ce acum trei zile au terminat la egalitate duelul din Cupa României. Meciul de pe Cluj Arena a fost unul tensionant, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-1, însă partida a avut multe momente controversate. U Cluj a contestat maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu și chiar l-au acuzat pe „centralul” delegat la derby-ul cu CFR Cluj.

„Centralul” trimis de CCA să arbitreze partida dintre U Cluj și CFR Cluj a fost pus la punct și de fostul arbitru Constantin Zotta pentru o fază care a avut loc în minutul 70. 

Gazdele i-au acuzat pe arbitri, inclusiv pe cei din camera VAR, că au greșit grav. Toate cele trei goluri ale meciului au fost înscrise în urma unor lovituri de la 11 metri.

A fost o fază în minutul 70 în care era să-mi rup piciorul. Nu mai există VAR? Dacă îi zici ceva arbitrului, te ia cu «Ce vrei, mă?». E incredibil. Avem VAR pentru fazele astea. Aşa ni s-a explicat, că, dacă e cartonaş roşu, intervine VAR-ul. Arbitrul mă ia cu «Ce vrei, mă?». Suntem pe stradă, unde suntem? Nu se poate aşa ceva! I-am arătat şi piciorul cu sânge, degeaba” , a declarat Lorand Fulop.

fulop.jpeg

Constantin Zotta crede că Radu Petrescu nu are ce să caute în fotbalul românesc dacă nu penalizează aspru o intrare precum a lui Yeboah asupra lui Lorand Fulop.

Aici este o decizie foarte simplă, jucătorul sare cu ambele picioare direct pe piciorul adversarului. Arbitrul e la o distanţă de trei metri şi nu ia decizia corectă. Era foarte simplu, e cartonaş roşu. El a văzut faza, nu ai cum să nu vezi aşa ceva. Dacă nu vezi, du-te acasă, n-ai ce să cauţi tu la un asemenea meci” , a spus Contantin Zotta, citat de Orangesport.

Foto: Facebook/ FC Universitatea Cluj 

Comentarii Facebook