Încă o lovitură gravă pentru CFR. Foștii jucători se duc la TAS pentru a-și recupera banii




CFR Cluj a ajuns pe ultimul loc în Liga I după ce Comisia de Recurs a decius penalizarea echipei cu 24 de puncte pentru restanțele salariale față de cinci foști jucători, Maftei, Stana, Hora, Sepsi şi Voiculeţ.

Gruparea din Gruia va merge la TAS pentru a-și recupera punctele., însă acolo se vor prezenta și foștii jucători, alături de avocații lor, pentru a-și recupera datoriile.

"E o decizie normală, până la urmă. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare. CFR va merge la TAS să încerce să schimbe această măsură şi să-şi recupereze punctele. Nu vor fi singuri. Vom fi şi noi acolo, cu avocaţii noştri, ca să ne apărăm. Eu sunt dispus să merg până la capăt. Am pierdut deja 97.000 de euro, sunt dispus să mai pierd şi alţi bani. Consider pierduţi banii pe care mi-i datorează CFR-ul pentru că văd că, în fotbalul românesc, tot ceea ce ţine de respectarea unor contracte se discută la masa credală.
Mă voi lupta până la capăt pentru că am fost minţiţi pe faţă. A fost o nesimţire uriaşă ceea ce au încercat cei de la CFR cu noi. Ne-au cerut să fim oameni de omenie, să-i amânăm două săptămâni pentru că ne vor plăti din drepturile TV. Am înţeles, nu doream depunctarea echipei. Ce făceau ei în acest timp? Lucrau în altă parte, pregăteau dosarul de insolvenţă şi jubilau probabil pentru faptul că reuşeau să ne ardă. Ei bine, n-a mers. E exclusiv vina lor pentru ceea ce s-a întâmplat. Puteau plăti banii pentru care am muncit şi apoi să declare insolvenţa. Atitudinea lor, nesimţirea lor au dat lucrurilor această turnură. Mergem cu toţii la TAS, cu o armată de avocaţi şi vom vedea cine are dreptate. Nesimţirea se plăteşte", a spus Maftei pentru stiridesport.ro.

Comentarii Facebook