În urmă cu 10 ani, CFR Cluj se califica în grupele Champions League: Rezervele de atunci, i-ar fugări acum pe titulari - FOTO


Acum 10 ani, în 29.08.2012, CFR CLuj se califica în grupele Champions League, după ce trecea de FC Basel. 

Meciul retur a fost 1-0, prin golul înscris de Kapetanos, după ce în tur CFR învinsese la Basel cu 2-1 prin golurile lui Sougou. 

”CFR Cluj se califica în grupele UEFA Champions League, după ce trecuse cu 4 victorii de Slovan Liberec şi FC Basel. Urma cea mai de succes campanie din grupele UCL cu 10 puncte acumulate și  victoria istorică de pe Old Trafford. 

Media de vârstă a primului 11 a fost de 27,3 ani, sistem de joc 4-4-2, antrenor Ioan Andone.

Echipa de bază: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Camora -  B. Sare, Muresan, Sougou, Valente - Bastos, Kapetanos.

Rezerve: Stăncioiu, Sepsi, Panin, Godemeche, Nicoara, Rui Pedro, Ronny. Mai jucau si Piccolo, Vass”, scrie un fan ”feroviar”.

”Andone a fost un antrenor genial in comparație cu ce avem acum. Omul și-a făcut tactica după lotul care l-a avut la dispoziție, nu lotul după tactica lui. A simțit ca are sanse cu lotul acela sa meargă pe calea contra atacurilor asa a si făcut tinand cont de asta chiar dacă înainte se știa ca este un antrenor care prefera posesia. Acum trebuie aduși jucători după stilul antrenorului care de multe ori dau un mare chix. Inclusiv Sorin Cârtu care era recunoscut pentru stilul lui defensiv a încercat sa imprime un joc ofensiv echipei. Actualul doar pe ideile lui învechite si fără sa încerce ceva nou”, ”Rezervele de atunci, i-ar fugări acum pe titulari”.

Comentarii Facebook