Ieșire nervoasă a lui Dan Petrescu, după meciul CFR Cluj - Young Boys: Sunt terminat in punct de vedere psihic


CFR Cluj a obținut un egal, joi seară, în cel de-al doilea meci al echipei în grupele Europa League, în fața elvețienilor de la Young Boys. Partida s-a terminat cu scorul 1-1.

Totuși, ferobiarii l-au pierdut în meciul de aseară şi pe Vinicius, care a părăsit terenul în prima repriză, accidentat. Dan Petrescu l-a folosit pe Cristi Manea, fundaş dreapta de meserie, în centrul defensivei.

Antrenorul campioanei a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului din cauza faptului că are mulți jucători absenți, precizând că este ”termiant din punct de vedere psihic”.

Sunt terminat din punct de vedere psihic, am mai pierdut un jucător, prea mulţi jucători absenţi. În Europa trebuie să inventez un cuplu de fundaşi centrali. A fost un meci în care adversarul ne-a pus să muncim. Nu mă aşteptam să avem o evoluţie atât de bună.

Îmi reproşez mie că s-a accidentat Vinicius. Normal că e grav. Pe Manea l-am luat din tribună şi l-am pus fundaş central. A jucat excelent”, a spus Petrescu la LookSport+.

Mai mult de atât, tehnicianul spune că Andrei Burcă este extrem solicitat, astfel că la meciul din Liga 1, cu Gaz Metan, va folosi un cuplu de fundaşi centrali format din Ciobotariu şi Manea.

”Avem meci foarte greu duminică și Burcă n-are cum să intre, abia mai merge. Nici nu mai știu câte meciuri a jucat săracul, și pe la echipa națională a jucat toate meciurile. Așa că dacă-l băgăm se rupe și el.

Îl avem pe Ciobotariu și Cristi Manea, care de fapt e fundaș dreapta. Manea a jucat excelent azi ca fundaș central, a fost o surpriză plăcută”, a adăugat ”Bursucul”.

CFR Cluj are 4 fundaşi centrali în lot: Cestor, Vinicius, Burcă şi Ciobotariu. Primii doi s-au "rupt", în timp ce al treilea este obosit, după programul infernal din ultimul timp.

Comentarii Facebook