Ianis Hagi a primit o ofertă uriașă, dar Hagi nu l-a vândut

 

Ianis Hagi a fost curtat în această vară de FC Sevilla, locul 2 în La Liga, care a oferit o sumă foarte mare.

Spaniolii au pus pe masă suma de 5 milioane de euro, dar Gică Hagi a refuzat oferta. Motivul invocat ar fi fost că fiul ”Regelui” nu ar fi avut garantat un loc de titular în echipa andaluzilor, iar Hagi a vrut să evite un nou episod asemănător cu cel de la Fiorentina.

 

La echipa din Italia, Ianis nu a jucat aproape deloc, iar Hagi a luat decizia de a achita 2 milioane de euro și de a-l răscumpăra pe Ianis. Juniorul a explodat după repatriere și acum va juca la naționala de seniori. 

 

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret a României, crede că Ianis Hagi va face faţă la naţionala de seniori a României. ”Ianis nu are nicio problemă cu presiunea, poartă numele lui taică-său şi presiune mai mare nu poate avea. Trebuia să facă pasul la echipa mare, nu va avea nicio problemă dacă va fi între cei 18 jucători din lot”, crede Rădoi.

 

Ianis Hagi ar putea debuta în meciul România - Lituania, din 17 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Pe 20 noiembrie, de la ora 21:45, tricolorii se deplasează la Podgorica pentru duelul cu Muntenegru, ultimul din grupă.

Comentarii Facebook