Duminica 28 Aprilie

Halep a vorbit despre începuturile în tenis. Pentru ce o certa tată său mereu



Simona Halep a vorbit, în cadrul unui interviu, despre începuturile sale în tenis.

Numărul 2 mondial a povestit că tatăl ei a fost cel care a ghidat-o cel mai mul în carieră. Totuși, sportiva a recunosctu că acesta o certa mereu când avea emoții.


"Tatăl meu a venit întotdeauna cu mine la fiecare turneu. Și mama atunci când putea, dar mai aveam un frate acasă pe care trebuia să-l aibă în grijă. Tata întotdeauna mă certa când aveam emoţii, pentru că trebuia să mă bucur de joc, să joc doar de plăcere. Ceea ce eu înţelegeam, dar nu puteam să fac acest lucru. Eram un copil şi nu înţelegeam ce înseamnă emoţiile. Aveam în stomac nişte fluturaşi pe care nu puteam să-i controlez.

A fost o perioadă deosebită. Tatăl meu m-a sprijinit enorm şi a crezut enorm în mine. Nu este o perioadă uşoară pentru că îţi doreşti foarte mult să câştigi trofee şi turnee, dar nu este cel mai important lucru la momentul respectiv. Este importantă pregătirea, formarea ca atunci când ajungi la seniori să ai toată baza pentru a performa la un nivel foarte înalt", a spus Halep, într-un interviu pentru Digisport.

Comentarii Facebook