Miercuri 24 Aprilie

Halep a vorbit despre familie, câți copii vrea și unde vrea să se stabilească



Simona Halep se pregătește de participarea la turneul de tenis de la Sankt Petersburg, Rusia, unde aceasta este favorita numărul 1.

Românca a vorbit cu presa rusă despre perioada slabă prin care a trecut de la începutul anului, dar și despre planurile sale de a-și întemeia o familie și de a avea copii.

"Am avut probleme cu genunchiul, de la Singapore. Acolo am avut cele mai mari dureri. Au urmat câteva săptămâni libere, în care m-am tratat. În perioada de pregătire m-am antrenat puternic şi nu am simţit durerea. Când am revenit la meciurile oficiale, a reapărut durerea şi nu am putut juca la nivelul meu cel mai bun.

A trebuit să iau o pauză după Australian Open. Acasă am avut parte de un tratament. Acum, mă simt bine. Am zece zile de antrenament în spate. Totul este bine. Sper să joc la nivelul cel mai bun. Suprafaţa este bună, îmi place.

Visul meu e să am trei copii, dacă este posibil. Vreau să îmi fac o familie şi să trăiesc în România. Pe plan sportiv, îmi doresc să câştig un turneu de Grand Slam", a spus Simona Halep pentru presa din Rusia, citată de Digisport.

Comentarii Facebook