Hagi e supărat că nu sunt stadioane renovate în fiecare oraș mare: Romania nu mai exista!


Gică Hagi a răbufnit la finalul meciului câștigat cu FCSB și a criticat autoritățile pentru că nu construiesc sau renovează stadioane în marile orase ale tarii.

De ce nu mai sunt? Sunt doar 3, 4 stadioane renovate. De ce, ca au trecut 30 de ani? E greu in ditamai orasul sa renovezi un stadion? Nu avem 10-15 milioane? Fiecare primarie e obligata sa faca asta.

Romania nu mai exista! In Romania exista doar certurile de azi pe maine. Ne bagam ceva, una in alta, altuia. Ne zicem una de alta si uitam de valori. Uitam ce inseamna sa produci si sa mergem sa ne luptam cu cei de afara. Nu mai avem mandrie! Cine ne-a adus pe noi aici? Ca pe vremea mea ne luptam cu Europa! Cine ne-a adus, asta este intrebarea lui Hagi? Hagi s-a intors de 10 ani, a luat-o de jos, pentru ca mi-ati spus sa o iau de jos si am produs o fabrica. Am investit in infrastructura. 10 milioane de euro numai in infrastructura”, a spus Hagi, citat de Telekom Sport.

Hagi i-a criticat si pe oficialii UEFA pe motiv ca ar defavoriza cluburile din Estul Europei. Regele a afirmat ca UEFA ar trebui sa acorde Romaniei un loc direct in grupele Ligii Campionilor.

Eu vreau sa ma lupt cu aia de afara, sa produc jucatori si sa avem o echipa nationala cu care sa ne luptam cu aia de afara! Sa avem echipe in Europa. Cand intrebam de ce nu ne primesc UEFA si FIFA in Champions League, am avut dreptate. Si am dreptate. De ce nu e campioana in Champions League?

Sunt 40 de milioane care ar face bine fotbalului romanesc, iar UEFA e obligata sa nu ne trateze asa, pentru ca nu suntem pe camp. Suntem castigatori de Champions League si de Supercupa Europei. Subsemnatul a dat gol. Ne luptam cu Maradona, cu toti. Vorbesc despre o generatie crescuta de romani inainte de 1990”, a mai spus Hagi.

FCSB a pierdut cu Viitorul și este la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.


Comentarii Facebook