Hagi, despre fotbaliștii cu fițe crescuți ”afară” și care refuză Naționala: ”Nu vrei să fii român, atunci nu ne folosi!”


Gică Hagi s-a săturat de fițele tinerilor care s-au născut în afara României și care nu vor să joace la Națională. 

Este vorba despre Coubiș, de la AC Milan, și Cîrjan, de la Arsenal, care joacă la echipele de tineret și care nu vor să reprezinte România.

Nu pot să accept ca jucătorii români care au plecat în străinătate să uite că sunt români. Uitați-i pe acei jucători, nici măcar două rânduri nu mai scrieți despre ei! Două rânduri! Înseamnă că nu sunt români! A fi român înseamnă să răspunzi când ești chemat. Nu mai vrei să fii român, atunci nu ne folosi! Nu intru în discuție despre cât de valoroși sunt, dar nu putem să ne rugăm de jucători! Am ajuns în situația în care ne rugăm de jucători să vină la națională? Vrei să vii, bine. Dacă nu, să fii sănătos. Avem jucători români foarte, foarte buni în țară, așa că nu trebuie să ne rugăm de cei din afară. Nu ne face un avantaj!

Pierdere e când un jucător iubește România. Nu jucătorii care, oricât de talentați sunt, nu au pasiunea și iubirea de a juca pentru echipa națională”, a explodat Gică Hagi la „DigiSport Special”, conform gsp.ro.


Comentarii Facebook