GSP: I-a direcționat primarul Emil Boc pe investitorii turci către U Cluj?


Clubul U Cluj ar putea fi preluat de investitori turci, în timp ce Metroul Clujului va fi realizat tot de oameni de afaceri din Turcia. Oamenii din fotbalul intern vorbesc de o ”asociere” între cele două acțiuni, dar încă nu se știe în ce măsură, scrie GSP.ro.

Un grup de cinci oameni de afaceri turci este în discuții avansate cu cei de la U Cluj pentru a finanța gruparea și a găsi noi resurse financiare pentru „Șepcile roșii”.

„U” Cluj, pregătită să dea lovitura. Un grup de investitori turci vrea să transforme echipa, au fost extrem de impresionați de atmosfera din Cluj

Serhan Cetinsaya a condus grupul care a fost weekendul trecut la Cluj. Aceștia au asistat la partida dintre Universitatea și Petrolul Ploiești (0-0) și au discutat cu conducerea clubului posibilitatea de a investi în echipă. Au avut loc câteva întâlniri cu președintele clubului, Radu Constantea, și cu alți oficiali ai alb-negrilor.

Conform informațiilor GSP.ro, turcii au planuri mari în ceea ce privește U Cluj: „Există un acord de principiu! Urmează să stabilim aspectele legale. Vorbim de un grup de cinci oameni de afaceri”.

Se pare că Emil Boc nu este străin de venirea turcilor la Cluj și ar avea legătură cu firmele turcești care vor face Metroul. Licitația a fost câștigată de asocierea Gulermak Agir Sanayi Insaat Ve Taahhut A.S.- Gülermak Spólka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia-Alstom Transport SA - Arcada Company SA.

Oferta depusă de asociere este de 9 miliarde de lei, fără TVA, potrivit unui comunicat al Primăriei Cluj-Napoca. Durata totală a contractului este de 96 de luni.

Comentarii Facebook