Grigoraș, după meciul cu Dinamo: ”Antrenorii pot fi schimbați și după victorii”



Tehnicianul CFR Cluj, Petre Grigiraș, a comentat partida de vineri seară cu Dinamo București, scor final 1-0 pentru clujeni, și i-a lăudat pe jucătorii săi pentru rezultatul obținut, mai ales că au fost în inferioritate numerică aproape trei sferturi din meci.

"Acest meci a fost special, am rămas în 10 oameni, este o victorie a dorinţei, a devotamentului. Îmi felicit jucătorii că au dat dovadă de ambiţie şi dăruire. Nu e uşor să joci cu Dinamo aproape 70 de minute în 10 jucători.

Este bine când nu primeşti gol şi poate vom reuşi să marcăm mai mult în următoarele meciuri. Golul lui Costea a venit în momentul oportun.

Sper să menţinem seria de rezultate pozitive. Rada a fost faultat în primul rând, e adevărat că l-a lovit pe adversar, dar n-a făcut-o cu intenţie. E posibil să am altă părere după reluări. Nu ştiu dacă a fost penalty la contactul lui Djokovic cu Matei, dar arbitrul a fost foarte aproape de fază, așa că aș merge pe mâna lor“, a spus Grigoraș.

Antrenorul pare să nu se culce totuși pe o ureche în urma victoriei, acesta spunând că antrenorii pot fi schimbați și după victorii.

E posibil să nu fiu schimbat în această perioadă, deşi antrenorii pot fi schimbaţi şi după victorii", a conchis Grigoraş la DigiSport.

Comentarii Facebook