Transfer esuat pentru CFR Cluj. Goian va ramane sa joace la Palermo

Dorin Goian va ramane sa joace la gruparea italiana Palermo, dupa ce antrenorul Delio Rossi nu a fost de acord cu transferul fundasului roman la CFR Cluj, Livorno sau Paok Salonic.

Calciomercato.com anunta ca "mai marii" de la Palermo sunt gata sa renunte la al doilea roman din echipa, Cristian Melinte. "Directorul sportiv al gruparii, Walter Sabatini, a sondat terenul la cateva cluburi din Serie B si ar fi trimis intermediari sa caute echipe interesate in România. Dificil, daca nu imposibil: jucatorul nu are oferte", titreaza site -ul italian.

Transferul lui Goian la CFR Cluj a fost vehiculat de patronul Arpad Paszkany, dar si de presedintele Iuliu Muresan. Cei doi au declarat ca poarta tratative cu gruparea italiana pentru a-l aduce in Gruia pe Goian, dar se pare ca acestea nu s-au concretizat.

Fundasul a declarat ca ar vrea si el la Cluj pentru ca aici ar fi in vizorul selectionerului echipei nationale, dar si pentru ca ar juca alaturi de fostul sa coechipier de la Steaua, Nicolae Dica.

Comentarii Facebook