Miercuri 24 Aprilie

Dubarbier s-a transferat in Franta, la Lorient

Conform site-ului oficial al clubului francez, atacantul de origine argentiniana a semnat un contract pe patru ani si jumatate. Lorient ocupa in prezent locul 9 in campionatul francez si este antrenata de Christian Gourcuff, tatal lui Yoann Gourcuff, celebrul jucator al lui Bordeaux.

 

Acesta a declarat il urmareste pe Dubarbier "de un an si jumatate dar a fost mai usor sa-l transferam acum decat sa fi asteptat pana in iunie . E un jucator polivalent, un stangaci care poate juca si in banda dreapta, un jucator care ne poate ajuta pentru finalul de sezon din Ligue 1. E un jucator interesant care poate progresa inca foarte mult".

 

Informatia a fost confirmata si de Iuliu Muresan, presedintele CFR, care a mentionat ca Dubarbier nu se va mai intalni cu colegii sai la reuniunea din Antalya , ci va merge direct in Franta.

 

"Sper intr-adevar ca sa va realiza (n.r. transferul). E un pas inainte in cariera mea", a declarat atacantul de 23 de ani, care de maine se va prezenta la antrenamentele Lorient.

 

Comentarii Facebook