Gimnastul Laurențiu Nistor s-a accidentat! Panică în lotul României, la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj



Unul dintre gimnaștii lotului României la Campionatele Europene de Gimnastică, de la Cluj-Napoca, a ajuns la spital, încă din prima zi a competiției.

Gimnastul Laurențiu Nistor a suferit o accidentare în timpul exercițiilor pentru calificarea la bara fixă.

Potrivit președintelui Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica (video), sportivul nu ar fi reușit să prindă cum trebuie bara, iar în urma căzăturii ar fi suferit o contuzie.

Sportivul este în regulă, nu sunt probleme deosebite, nu e plăcut să dai cu tine de pământ, dar se întâmplă în gimnastică. Din calificări se fac toate calificările pentru finale, iar dacă ajungi să ieşi din calificări, e clar că nu poţi să fii în finale, probabil că aici s-a terminat pentru el acest campionat european. Din punct de vedere tehnic, a fost un pic departe de bară şi a apucat bara nu cu toată puterea. El a apucat bara cu degetele, înainte de a o prinde cu palmiera, sunt lucruri care se întâmplă, nu sunt lucruri ieşite din comun”, a explicat Stoica.

 

El spune că accidentarea nu este gravă.

 

Laurențiu Nistor a ratat elementul Covaci din timpul exerciţiului de la bară fixă și a căzut violent, lovind salteaua. El nu a fost lăsat să se ridice, pentru a nu agrava lucrurile, fiind dus pe targă la urgență.



Campionatele Europene de Gimnastică Artistică se desfășoară în perioada 19-23 aprilie, la Sala Sporturilor, din Cluj-Napoca.

 

 

 

Comentarii Facebook