Gigi Becali, interviu la TV din pușcărie: "Nu sunt un om fricos, dar îmi ajunge”



Patronul stelist, Gigi Becali, a avut o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV în care s-a plâns de tratamentul la care este supus la Penitenciarul Poarta Albă, din cauza zilelor sale libere.

Afaceristul și-a sunat avocata, pe Maria Vasil, care se afla în studioul România TV, iar aceasta a pus telefonul pe speaker pentru a putea dialoga.

Nu sînt un om fricos, dar îmi ajunge. Nu vreau să vorbesc la televizor. Nu vreau să am belele iar. Vreau să stau liniştit şi să îmi văd familia. Nu mă interesează decît familia mea şi vreau să-mi salvez familia. Rog statul român să-mi salveze familia distrusă, care plînge încontinuu. Ştiu cînd voi primi ziua liberă. La secţia unde sînt este un om de mare calitate, căruia i-am promis că nu voi spune cînd va fi ziua mea liberă. Ce vă pot spune este că ziua mea liberă nu este duminică. Sper ca nu cumva, cineva să se supere şi să-mi taie şi ziua liberă. Cînd am venit la penitenciarul Poarta Albă mi s-a spus că pot vorbi cu orice televiziune vreau, pentru că nu este interzis”, a declarat Gigi Becali la RomâniaTV, însă intervenția acestuia a fost întrerupta după doar câteva minute.

Potrivit Fanatick.ro, lui Becali i-a fost luat telefonul de către gardieni, la ordinul conducerii penitenciarului.

De la ultima intervenţie telefonică, Becali a primit interdicţia de a mai acorda interviuri şi de a încerca să denigreze Penitenciarul. El a încercat să dribleze această interdicţie sunînd pe telefonul avocatei sale, însă conducerea Penitenciarului Poarta Albă a luat imediat măsuri şi i-au închis telefonul, iar gardienii l-au trimis pe Gigi în celula sa”, au dezvăluit apropiaţi ai latifundiarului pentru FANATIK.RO.

Comentarii Facebook