Gigi Becali erupe iarăși: Un UNGUR ca Paszkany m-a trimis în închisoare

 

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, îl atacă la foc automat pe Arpad Paszkany, spunând că l-a trimis la închisoare.

 

A spus zilele trecute că eu am stat la răcoare. Da, are dreptate, numai că n-a mai adăugat ceva şi anume că el m-a trimis acolo, adică arestarea s-a făcut la ordinul lui”, a spus Becali la GSP TV.

 

Toată lumea ştia că eu am stat în arest, de ce trebuia să o spună el în gura mare? Vă spun eu de ce, prin asta a explicat clar că el a comandat trimiterea mea la puşcărie şi asta e una dintre cele mai mari umilinţe pe care poporul român a trăit-o, ca un român adevărat să fie încarcerat la ordinul maghiarimii şi a unui ungur care reprezintă interesele Ungariei în România. A făcut posibil acest lucru cu ajutorul Codruţei Kovesi, primul procuror al ţării şi al lui Daniel Morar, şeful DNA-ului, subordonaţi şi ei maghiarilor şi lui Paszkany”, a adăugat patronul Stelei.

 

Totuşi, să nu spună Paszkany despre mine că mi s-a subţiat vocea în puşcărie pentru că eu i-am dovedit ce înseamnă să fii bărbat. Am intrat şi am ieşit cu mîinile deasupra capului, iar în celulă nu numai că nu-mi era teamă, dar cîntam tot timpul de nu mai puteau să doarmă ceilalţi puşcăriaşi”, a ţinut să încheie Becali.

Comentarii Facebook