Gigi Becali: Astept sa batem cu 2-0. Am putea veni sa jucam pe Cluj Arena VIDEO


Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a ajuns in jurul orei 13.00 pe Aeroportul International Cluj pentru a asista la meciul cu TSKA Sofia, de la ora 20.30, de pe stadionul CFR Cluj.  

Becali a spus ca se asteapta ca intreg stadionul sa sustina Steaua pentru ca e cea mai iubita echipa. "Ardelenii il iubesc pe Gigi Becali si pe Steaua. Un pronostic? Nu sunt cu pronosticurile, dar mi-as dori un 1-0, 2-0 fara sa primim gol, ca sa avem un rezultat care sa ne dea sanse mult mai mari de calificare acolo. Galerie e tot stadionul. O sa vedeti galerie de 23.000 de oameni, care vor sustine Steaua", a spus Becali.

Patronul Stelei a mai spus ca daca echipa lui nu va juca pe National Arena s-ar putea intoarce la Cluj. "O sa vedem daca ne da drumul pe National Arena, dar daca nu o sa jucam tot aici. E posibil sa jucam pe Cluj Arena".

Legat de Zicu, Becali a spus ca nu are fata de Steaua. "Nu l-am luat la Steaua pentru ca el nu e de Steaua. E de Steaua, el, Zicu? El e de Steaua Sofia, nu de Steaua Bucuresti", a mai completat finantatorul.

Gigi Becali a mai spus ca nu il mai intereseaza subiectul Moraes, dar ca nu vrea sa vanda niciun jucator, chiar daca la meciul Steaua - TSKA Sofia, Cristi Tanase, ar urma sa fie urmarit de trimisii de la Liverpool si Fiorentina.

"Nu stiu nimic. Nu l-as da, daca as primi o oferta. Pe mine ma intereseaza sa dau jucatorii? Pe mine ma intereseaza sa joc finala Europa League 2012 pe National Arena".

Steaua si TSKA Sofia joaca prima mansa din play-off-ul Europa League in aceasta seara, de la ora 20.30, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu".

 

Vezi si...

Fanii lui TSKA Sofia au facut show in centrul Clujului - VIDEO

Steaua a ajuns la Cluj! Jucatorii au fost "muti" de uimire ca nu i-a intampinat nimeni pe Aeroport VIDEO

Comentarii Facebook