Gică Popescu îi avertizează pe jucătorii naționalei: ”Grecilor trebuie sa le tremure chilotii”


Gică Popescu le-a transmis un mesaj important juctătorilor echipei naționale, cărora le-a amintit care este miza meciului împotriva Greciei din cadrul barajului de calificare pentru CM 2014.

"Pentru jucatori, as vrea sa ma uit in camera si sa le transmit cat de important este un turneu final de Campionat Mondial pentru cariera lor. Sa faceti orice, dar orice va sta in putinta, orice este omeneste posibil sa va calificati! Este o experienta extraordinara", a declarat Gică Popescu la Dolce Sport.

Popescu îi încurajează pe români să fie alături de echipă și de jucători, indiferent de rezultat.

"Lumea trebuie sa aiba rabdare, sa fie alaturi de echipa, sa sustina indiferent de rezultat echipa nationala. Daca nu marcam repede, sa nu inceapa sa puna presiune. Si in repriza a doua putem marca de doua ori.

Motivarea vine din interiorul fotbalistului, chiar daca sunt si antrenori care motiveaza foarte bine jucatorii. Va dati seama ce presiune va fi pe Maxim la meci. El inca nu poate face singur diferenta. Marile noastre sperante se leaga de Maxim.

Noi trebuie sa fim la fel de pragmatici ca grecii. Pana la golul trei, ei nu au avut alte ocazii in afara de goluri. Sunt convins ca daca ar juca Hoban ar face-o foarte bine. I-a venit si lui randul, poate juca.

De la inceput, grecilor trebuie sa le tremure chilotii. De la tunel trebuie sa ii luam tare", a mai spus Gică Popescu.

Comentarii Facebook