Miercuri 24 Aprilie

Gica Popescu: Argentina nu mai vine din cauza Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid si Barcelona


Giga Popescu a declarat ca Federatia Romana de Fotbal (FRF) va fi pusa intr-o situatie dificila daca se confirma ca Argentina nu va mai veni la Bucuresti.

Popescu sustine ca FRF trebuie sa ii despagubeasca pe suporteri in cazul in care va fi adusa o alta echipa nationala la Bucuresti pentru ca romanii au platit pentru a-i vedea pe Messi si celelalte vedete ale Argentinei.

"Nu ar fi fost bine sa vina cu rezervele, pentru ca cele 40.000 de bilete pana acum au fost vandute pentru a-l vedea pe Messi si pe celelalte vedete. Nu cred ca cei care au cumparat bilete doresc sa vada rezervele Argentinei", a declarat Gica Popescu, citat de realitatea.net.

Fostul capitan al Barcei a spus ca Argentina nu vine la Bucuresti pentru ca echipele de club din Spania nu ii lasa liberi pe jucatori.

"Este foarte greu sa joci cu asemenea echipe care au in lot jucatori de mare valoare. Este incredibil cum de FIFA a acceptat o asemenea data. Cred ca Supercupa Spaniei a fost principalul motiv pentru ca Argentina nu putea aduce vedetele si a preferat sa renunte la meci. Eu stiam de demersul federatiei argentiniene care dorea sa anuleze acest joc, pentru ca multi jucatori evolueaza la Real Madrid si Barcelona, iar cele doua cluburi nu doresc sa-i lase la meciul de la Bucuresti", a mai spus Popescu.

 

Vezi si...

Argentina si-a anulat meciul cu Romania!

Comentarii Facebook