Gică Hagi joacă azi pe Cluj Arena, la Sports Festival, în meciul România - Galatasaray - VIDEO


Gheorghe Hagi și tricolorii din generația de aur a fotbalului românesc au ajuns la Cluj, unde azi, de la ora 20.30, vor juca cu ”gloriile” de la Galatasaray.

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au jucat la Galatasaray și au câștigat campionate, Cupa UEFA și Supercupa Europei. Meciul de azi, de pe Cluj Arena, este unul omagial, fiind invitați mulți dintre coechipierii lor din acei ani, între care se numără Umit Davala și Mario Jardel.

Mulțumim celor care au organizat acest meci, că ne dă ocazia să ne vedem cu foștii colegi de la națională dar și de la Galatasaray. Nu ne cereți să jucăm ca acum 30 de ani. Înainte să intrăm pe teren ne uităm în buletin și știm câți ani avem”, a spus Gică Popescu.

Meciul va dura 80 de minute și sunt pregătite surprize pe durata lui, a anunțat Patrick Ciorcilă, fondatorul Sports Festival.

Gică Hagi i-a felicitat pe ceiu de la Galatasaray pentru că au câștigat campionatul. La sosirea la Cluj, Hagi a trecut prin Parcul Central fiind întâmpinat cu zâmbete de clujeni. 


Comentarii Facebook