Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus de meciul de rugby! Ce reacție a avut Ganea

 

Antrenorul U Cluj, Ionel Ganea, susține că meciurile de rugby nu trebuie să fie jucate pe Cluj Arena, pentru că distrug gazonul.

 

Meciul de rugby de sâmbătă, 30 aprilie, a lăsat în urma un teren afectat. Ionel Ganea a inspectat gazonul și a spus că se teme că alte meciuri de rubgy ar putea să distrugă complet suprafața verde. ”Am vazut astazi (n.red. - luni) terenul si nu arata deloc bine. Ma tem ca va fi si mai rau pe viitor”, a spus Ionel Ganea.

 

Echipa de rugby Universitatea Cluj joacă gratis pe Cluj Arena, în urma unei decizii a președintelui Consiliului Județean, Horea Uioreanu. ”Pe noi nu ne-a intrebat nimeni nimic. Nu ne-a cerut nimeni parerea. Eu n-am vazut nicaieri sa se joace rugby si fotbal pe acelasi gazon. E decizia domnului Uioreanu si nu o pot eu comenta. Parerea mea este ca daca tot s-a facut un stadion asa frumos e pacat sa se strice”, a spus Ionel Ganea. 

 

Administratorul Cluj Arena, Radu Ratiu, a declarat că starea gazonului este bună. ”Suntem multumiti de starea gazonului. Poate suporta atat meciurile de fotbal, cat si cele de rugby”, a precizat Radu Ratiu, conform Știrileprotv.ro.

Comentarii Facebook