Galeria U Cluj alături de Radu Țenter, care luptă pentru viață la UPU Cluj


Galeria U Cluj este trup și suflet alături de echipă și simbolurile U Cluj. Radu Țenter, fiul fostului mare jucător al echipei U Mobitelco (actualmente U Banca Transilvania) Marcel Țenter, echipă pe care a și antrenat-o, a fost rănit într-un accident de circulație.

Curaj Radu, luptă și fii tare!”, au scris suporterii U Cluj pe bannerul afișat pe Cluj Arena, la meciul cu Poli, câștigat cu 1-0.

Radu Țenter a fost accidentat grav duminică seara, pe strada Moților, în zona Platinia. Tânărul a traversat prin loc nemarcat și a fost lovit de un șofer care circula regulamentar.

Victima a fost operată, iar acum este la terapie intensivă.

f35a903b-0991-44ac-b813-953a4928ce8e.jpg

Marcel Țenter a declarat pentru totalbaschet.ro că fiul său este în moarte cerebrală. ”A intrat în această stare la puțin timp după accidentul rutier de duminică. Știm cu toți ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranță, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim și la donare de organe. Vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, a spus Marcel Țenter.

Comentarii Facebook