Gadola lansează acuzații: La CFR Cluj au dispărut banii din Liga Campionilor!

 

Ștefan Gadola, acționarul Energobit, i-a dar o replică tăioasă lui Arpad Paszknay, care a declarat într-un interviu acordat Știri de Cluj că a predat clubul unui număr de firme și el nu mai conduce nimic. 

 

Arpi a cesionat altor firme, pe care eu nu le cunosc, acele acţiuni. Energobit n-a fost printre aceste firme. Oricum, eu am vândut jumătate din acţiunile de la Energobit. Sunt acţionar minoritar şi acolo. Eu n-am fost niciodată om cu putere de decizie în club. Eu sunt doar un suporter care a mai împrumutat clubul. Vă rog să mă credeţi că, în afară de contul CFR-ului, unde mai trimiteam bani, nu ştiu nimic. N-am cerut niciodată vreo explicaţie despre cum se manageriază clubul. Nu este nimic adevărat. Dacă eu, cu 9 la sută, pot comanda într-o societate, atunci sunt magician. Îmi pare foarte rău, dar eu am făcut tot ce am putut ca să ajut. Nu eu am condus clubul nici pe departe. Nu am nicio vină”, a spus Gadola, conform prosport.ro.

 

Întrebat de ce nu a mai cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la CFR Cluj, Gadola a spus că: ”S-au spus multe prostii în ultimul timp şi multe lucruri neadevărate. Vreau să lămuresc un lucru. Eu deţin 9 la sută din acţiunile clubului. Nu mi s-a dat şi nici n-am vrut mai mult.

 

Nu este nimic adevărat. Au fost discuţii undeva, prin februarie, în care noi n-am intrat. N-a existat nicio negociere. Mi s-a făcut doar o ofertă pe care nu puteam să o accept. Era ca şi la privatizările acelea în care se ceda societatea pe un euro, dar cu datorii de milioane de euro. Eu nu sunt nici specialist în fotbal, nu mă pricep şi nu vreau să mă implic mai mult”.

 

Despre banii din Liga Campionilor, Ștefan Gadola a spus că ”au dispărut”.

 

Acționarul Energobit a mai afirmat că a împrumutat clubul cu bani mulți, dar nu crede că îi va mai vedea înapoi. Gadola este de părere că CFR Cluj va retrograda.

 

Paszkany vorbește despre FALIMENTUL de la CFR Cluj: Mie să nu-mi mai ceară BANI - Interviu EXCLUSIV

Comentarii Facebook