Fundașul CFR Cluj, Brandao, a povestit despre prietenia lui cu Cristiano Ronaldo

 

Goncalo Jardim Brandao, fundașul adus de CFR Cluj de la AC Parma, a povestit despre prietenia lui cu Cristiano Ronaldo.

 

Îl cunosc pe Cristiano Ronaldo de când avea 15 ani. Este mai mare ca mine cu un an. Am jucat timp de trei ani împreună. Este un băiat foarte bun. Nu este ceea ce toate revistele și ziarele descriu. Este primul care ajunge la antrenament și ultimul care pleacă. Este tot timpul în sala de sport pentru a deveni mai bun. Este cea mai bună persoană pe care o cunosc”, a spus jucătorul, care a mărturisit că îl place mai mult ca și pe Messi. 

 

Brandao este foarte mulțumit de venirea lui la CFR Cluj. ”E foarte bine aici. Sunt impresionat. Știu puține despre CFR Cluj de la Mario Felgueiras. Este un club bun ca să vin să joc. Orașul este frumos și sper să avem un sezon bun. Obiectivul meu este să lupt pentru CFR și să joc în toate meciurile. Vreau să câștigăm campionatul. Am jucat cu Bastos, Celestino, Mario Felgueiras și Rui Pedro și mă simt ca acasă”, a mai spus portughezul.

 

Portughezul Goncalo Jardim Brandao a fost adus la Cluj sub formă de împrumut de la AC Parma. Jucătorul are 26 de ani și este mijlocas central, dar poate juca si aparator pe partea stanga.

Comentarii Facebook